تاریخ : شنبه 28 اسفند 1400
کد 88

طی هفته گذشته 3 مورد عمل تعویض مفصل زانو در مرکز آموزشی درمانی بوعلی سینا مراغه انجام شد

به گزارش روابط عمومي، مسئول بخش ارتوپدي با اعلام اين خبر گفت : عمل های تخصصی و فوق تخصصی در مراکز درمانی شهرستان مراغه در بالاترین سطوح پا به پای سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور انجام می شود.

دکتر رامین مومن ادامه داد: تمامی جراحی های ترومای ارتوپدی و عمل های تخصصی و فوق تخصصی مطابق بروزترین پروتکل های جراحی انجام می شود.

ایشان اضافه کرد : تا بحال بيش از 200 مورد تعويض كامل مفصل زانو و مفصل لگن صورت گرفته است. نمونه اي از اين عمل ها كه در هفته گذشته انجام شده ، سه مورد جراحي تعويض مفصل زانو مي باشد.

مسئول بخش ارتوپدي مرکز آموزش درمانی بوعلی سین مراغه گفت : متخصصين گروه ارتوپدي مركز سینا تمام تلاش خود را می کنند تا با استفاده از تجهیزات جدید و دانش به روز کمیت و کیفیت اعمال جراحی را در سطح بالای انجام دهند.

• در شنبه 28 اسفند 1400
  • ساعت 10
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
  • ویرایش شده