تاریخ : پنجشنبه 16 تير 1401

مراسم معارفه

مراسم معارفه سرپرست بیمارستان سینا

سرپرست جدید بیمارستان سینا مراغه معرفی شد
به گزارش روابط عمومی طی مراسمی با حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از پزشکان و پرسنل مرکز آموزشی درمانی سینا برگزار شد، دکتر آراز معین به عنوان سرپرست جدید بیمارستان سینا معرفی شد.
در این مراسم دکتر الهوردی ارجمند ضمن قدردانی از تلاش ها و زحمات چند ساله دکتر علیخواه در دوران تصدی ریاست بیمارستان سینا گفت: تلاش ها و عملکرد شایسته دکتر علیخواه به همراه کارکنان بیمارستان در دوران سخت و طاقت فرسای شیوع بیماری کرونا بر هیچ کس پوشیده نیست چرا که با تمام امکانات و تجهیزات در خدمت بیماران بودند.
وی بیان کرد: بیمارستان سینا بزرگترین مرکز ترومای شهرستان و منطقه می باشد که به طور متوسط ماهانه حدود یک هزار عمل در این مرکز درمانی انجام می شود که این مهم با توجه به ظرفیت بیمارستان و تعداد اتاق های عمل آماری بالا و قابل توجه می باشد. همچنین بیش از 8000 نفر عموم مردم از خدمات اورژانس این مرکز آموزشی و درمانی بهره می گیرند.
وی با اشاره به ادامه روند ساخت و ساز پروژه های الحاقی بیمارستان افزود: تکمیل، اتمام و تجهیز پروژه ها به دستگاه های مدرن و پیشرفته از اولویت های کاری دانشکده علوم پزشکی مراغه در سال جاری است.
لازم به ذکر است دکتر آراز معین پزشک متخصص و جراح عمومی که از پزشکان سرشناس شهرستان مراغه می باشند.
گفتنی است که در پایان این مراسم از زحمات دکتر "حسین علیخواه" تقدیر شد و دکتر "آراز معین" به عنوان سرپرست جدید این بیمارستان معرفی شد.

• در پنجشنبه 16 تير 1401
  • ساعت 07
  • توسط بیمارستان سینا
  • ویرایش شده
  • توسط بیمارستان سینا

روز جهانی ایمنی

بزرگداشت روز جهانی ایمنی در مرزک آموزشی درمانی سینا
دوشنبه 4 مهر 1401

اعتبار بخشی آموزشی
اعتبار بخشی آموزشی بیمارستان بوعلی سینا

ارزیابی کشوری اعتبار بخشی آموزشی بیمارستان بوعلی سینا طی روزهای 4و 5 مرداد ماه 1401
شنبه 8 مرداد 1401

مراسم معارفه
مراسم معارفه سرپرست بیمارستان سینا

سرپرست جدید بیمارستان سینا مراغه معرفی شد
پنجشنبه 16 تير 1401

فراخوان جدید
فراخوان واگذاری توانبخشی

فراخوان واگذاری توانبخشی(گفتار درمانی و بینایی سنجی) مرکز آموزشی درمانی سینا
دوشنبه 26 ارديبهشت 1401

روز جهانی بهداشت دست
گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست

گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست در مرکز آموزش درمانی بوعلی سینا مراغه
شنبه 24 ارديبهشت 1401
چهارشنبه 31 فروردين 1401

طی هفته گذشته 3 مورد عمل تعویض مفصل زانو در مرکز آ ...

به گزارش روابط عمومي، مسئول بخش ارتوپدي با اعلام اين خبر گفت : عمل های تخصصی و فوق تخصصی در مراکز درمانی شهرستان مراغه در بالاترین سطوح پا به پای سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور انجام می شود.
شنبه 28 اسفند 1400

روز مهندس
گرامیداشت روز مهندس

تقدیر از مهندسان مرکز آموزشی و درمانی سینا