1) جمع آوری لباس ها و ملحفه های کثیف |
2) تفکیک لباس ها و ملحفه |
3) روشهای اجرایی خاص برای جابجایی لباس ها و ملحفه های آغشته به مواد آلوده، خطرناک یا
مایعات بدن و رعایت موازین کنترل عفونت در حین کار با لباس ها و ملحفه های آلوده |
4 ) کاربرد صحیح مواد شوینده و گندزدا دررختشویخانه |
5 ) شستن، خشک کردن، دوخت و رفوی لباس ها و ملحفه ها |
6) برنامه کنترل کیفیت شامل اندازه گیری درجه حرارت آب |
7) ذخیره، توزیع و تحویل لباس ها و ملحفه های تمیز |
8) تامین مواد شوینده |
9) برنامه سرویس و خدمات نگهداری ماشین های رختشویی وخشک کن های موجود شامل قطعات
مورد معاینه در طی سرویس و خدمات دوره ای دستگاهها |
10 ) کنترل رعایت الزامات و استانداردهای بخش |