شرح وظایف واحد تغذیه



 شرح وظایف :

باتوجه به برون سپاری واحد خدمات غذایی بیمارستان بوعلی سینا مراغه، کارشناس تغذیه به عنوان ناظر قرارداد و نماینده کارفرما بر تمامی مراحل قرارداد از مناقصه تا اجرای شرایط عمومی و اختصاصی نظارت دارد.

از جمله موارد نظارتی کارشناس تغذیه :

1. کیفیت مواد اولیه تهیه شده توسط پیمانکار،
2.کیفیت و کمیت غذای طبخ شده،
3.نظافت و بهداشت ابزار و محیط آشپزخانه،
4.نظارت بر آمار و اسناد مواد غذایی،
5.نظارت بر انبارها و سردخانه ها و ...
6.برگزاری کمیته های تغذیه به عنوان دبیر کمیته
7. شرکت در سایر کمیته های مرتبط با واحد تغذیه
8.تدوین و تهیه خط مشی و برنامه عملیاتی واحد تغذیه
9.ویزیت و مشاوره و رژیم درمانی بیماران سرپایی در درمانگاه
10.ارزیابی وضعیت تغذیه در 18 گروه بیماری اولویت دار و نیازمند مشاوره تغذیه براساس دستور پزشک یا ارزیابی اولیه پرستار،
11.تنظیم رژیم در صورت نیاز براساس تشخیص کارشناس تغذیه
12.ارائه توصیه های تغذیه ای باتوجه به شرایط بیمار
13. پیگیری بر اساس فرم پیگیری بیمار
14. نظارت بر اجرای صحیح رژیم بیماران
15.ارائه آموزش های تغذیه ای لازم و متناسب با بیماری برای بیماران و همراهان به صورت مکتوب یا شفاهی